Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

E-Learning directe meerwaarde professionals

E-Learning KennisAteliers
Hét online leerplatform

  • Digitale leertrajecten
  • A-Attest ITAA
  • KMO Portefeuille
  • Jaarlicentie
  • Corporate licentie
  • Corporate licentie Plus = Leertrajecten + Leerplatform
  • Update/flash/actua
  • Inhoudelijke vragen


Digitale leertrajecten

E-Learning van KennisAteliers zijn digitale vormingsprogramma’s die u continu ter beschikking heeft.  Deze Leertrajecten zijn modulair opgebouwd en zijn op die manier eenvoudig en snel raadpleegbaar. 
Een leermodule kan meerdere elementen bevatten, zoals een opleidingsvideo, een presentatie, wetgeving, formulieren, webcast, update, …  Op het einde van een opleidingsvideo krijgt u enkele vragen met duiding van het correcte antwoord.
Om de kennis van het leertraject te toetsen, bevat het leertraject ook een set vragen over het volledig leertraject.  Na het beantwoorden van de vragen krijgt u krijgt u het resultaat en een overzicht van de correcte antwoorden.  Het doorlopen van deze test is ook een voorwaarde voor het bekomen van een A-attest permanente vorming ITAA.

A-Attest ITAA
In het kader van de permanente vorming ITAA wordt een A-attest voorzien. Om in aanmerking te komen voor dat attest moet aan volgende voorwaarden voldaan worden:
- reageren op de aandachtcontroles tijdens elke leervideo
- de vragen over het leertraject volledig beantwoorden.
- de opleidingsvideo’s volledig* bekijken (met uitzondering van de facultatieve)
(*Tijdens het kijken wordt het kijkgedrag geregistreerd, die tracking meet actief of u elke video volledig heeft bekeken. Het doorspoelen van de video kan nooit in aanmerking komen.)

Update/flash/actua
Indien de actualiteit dit vereist wordt een update ter beschikking gesteld.  Dit kan in tekstvorm, via een bijkomende leermodule of door een webcast.

Inhoudelijke vragen
Tijdens het digitaal leertraject kunt u ook vragen stellen aan de docent over de behandelde materie.  Wij bezorgen u daarna de antwoorden.

Jaarlicentie
U kunt inschrijven op een leertraject via een licentie waarvan de looptijd meestal 1 jaar is. U kunt, tijdens de licentieperiode, dit leertraject zoveel bekijken als u wenst.  U kunt dit leertraject zowel als opleiding gebruiken, maar uiteraard ook als een ‘quick reference’.  Per jaarlicentie kan  er maar één attest permanente vorming verstrekt worden.

Corporate licentie
Naast de gewone licentie bestaan er ook Corporate licenties voor kantoren die meerdere medewerkers willen laten gebruikmaken van een digitaal leertraject.  Met een corporate licentie kunnen ook meerdere medewerkers een attest krijgen. 
Contacteer ons voor meer informatie: info@e-ateliers.be.


Corporate licentie Plus = Leertrajecten + Leerplatform
Deze licentie omvat naast de een licentie op één of meerdere leertrajecten voor meerder medewerkers, ook een licentie op een gepersonaliseerd leerplatform
Dit leerplatform biedt diverse functionaliteiten en kan tevens gebruikt worden voor de eigen opleidingen en biedt o.a. een tracking systeem om de vorderingen van de medewerkers te kunnen volgen. 
Deze Corporate licentie Plus biedt u dus een totaal oplossing voor digitale leertrajecten, webinars en eigen opleidingen.
Contacteer ons voor meer informatie: info@e-ateliers.be.

KMO Portefeuille
De licentie voor de digitale leertrajecten kan betaald worden via de KMO Portefeuille subsidie volgens de vigerende reglementering.